Category: Forex

Category: Forex

Untuk mulakan projek ini kena la ada akaun untuk trader forex… jika tak ada lagi boleh la buka di broker hot forex… Ni linknya : https://www.hotforex.com/?refid=353491 Dengan 15 step sahaja.. jika jadi 100% anda boleh jadi jutawan hanya modal 10usd jika duit malaysia RM42 je… boleh cuba…. Boleh perhatikan jadual projek ini Modal USD […]

Buka Akaun Forex dengan HotForex

Saya ada juga buka akaun forex dengan salah satu broker yang paling hot!! Ia itu HotForex.. Hot Forex ini dah lama bertapak di malaysia ini… dan banyak memenangi Anugerah Anugerah… Saya yakin dah menjadi broker di yakini di kalangan tradre di bumi Malaysia… Jika anda berminat boleh daftar dengan id saya klik https://www.hotforex.com/?refid=353491 Terima kasih…. […]

ANALISIS : PAIR EUR/USD 21.8.2021 BY ZHANG AMRI

Analisis pertama Zhang Amri market forex pair Eur/Usd untuk 21.8.2021 …ikut teknik zhang Amri minggu depan akan naik sekejap dan akan terus membuat penurunan.

Bagaimana Nak Jadi Trader Forex?

Hai anda masuk di sini mungkin nak tahu bagaimana nak menjadi trader forex kan…. Hari ini saya terangkan step2 penting bagaimana nak menjadi trader forex dan membuat keuntungan dengan jual beli forex atau mata wang di platform online… Step 1 : boleh masuk kursus dulu Asas klik https://www.youtube.com/watch?v=0H_r77b9nKQ&list=PLwi9xUIQFHIxc-301P8RDx-mk28x5lnbU tonton dan faham baru anda boleh masuk […]

Alhamdulillah Dapat Belajar MM Dalam Forex dengan Cikgu RR

Dari malam tadi dapat belajar money management dalam forex dengan cikgu Ridzuan Rahman… ambil masa 2 jam lebih… Sangat padu…insyaallah saya guna sebaik mungkin dalam trading forex ini…. saya belajar percuma sahaja di youtube…ada yang berminat juga nak belajar percuma saya beri link boleh klik sini Kalau cikgu ada terbaca tulisan ini mohon halal ya […]

Buat Profit Dengan Konsisten & Selamat

Siapa nak belajar buat profit dengan konsisten dan selamat.. yang di beri tunjuk ajar oleh sifu razi di rakaman live fb miliknya… ni link KLIK SINI Bonus KLIK SINI bagi saya terbaik la sifu razi….

Tone Amri belajar ilmu forex video Sifu Razi

Video kat atas yang saya belajar ilmu forex yang di sampaikan oleh sifu razi di youtube miliknya… Layan semoga bermanafat…. Terima kasih…

SOP Trade Percuma Zhang Amri

Hai di malaysia ini ramai yang trade forex.. tapi belum ramai lagi yang mampu konsisten dan mampu profit setiap bulan. Tahniah. kerana anda terjumpa SOP Trade Forex percuma sahaja zhang amri bagi… Pertama : sekali anda perlulah ada Broker untuk melakukan trade.. yang dah ada ok la… yang belum ada broker saya nak perkenalkan 2 […]

Teknik Zhang Amri guna dalam cabaran Forex.

Zhang Amri buat trade forex dengan teknik double line. teknik ini sangat mudah hanya dengan menggunakan 2 indicator MA 10 dan MA 30. Dalam masa 2 minggu ini dengan bermodal RM50 (12.21usd) sahaja zhang amri dah buat keuntungan 30 peratus. Nak tahu setting dan cara entri secara tepat mesti biru punya… ikuti ulasan zhang amri […]

Berita – Berita Penting Untuk Trader Forex

Berita sangat penting kepada perdagang mata wang ( forex ) hari ini saya nak kongsikan satu website yang sangat baik untuk berita2 yang berkaitan dengan matawang dunia dalam bahasa melayu. ini dia websitenya https://www.forexfactory.com/ Selain teknik berita2 penting dunia juga sangat berkaitan rapat untuk anda buat profit atau loss… Terima kasih..

Cabaran Zhang Amri Trader Forex Dengan Modal 10USd

InsyaAllah.. bulan 10.2020 ini zhang amri akan membuat cabaran untuk diri sendiri… melakukan Trading Forex dengan modal 10 USD.. Dengan menggunakan SOP sendiri… Tunggu laporan apa akan jadi dengan modal 10 USD ini… Tungguuuu laponan di blog ini.. Terima kasih…

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *